El blog de l’RLD se’n va de vacances


Des de principi d’any hem anat publicant els apunts tal com estava previst amb una periodicitat setmanal, cosa que ens ha permès arribar a l’agost amb 27 col·laboracions durant l’any 2018. Pel que fa al nombre de visites aquest primer semestre, el blog ha obtingut 11.708 visitants únics i 16.992 visites totals. Això representa un increment notable respecte les mateixes xifres de l’any passat (5.157 visitants únics i 9.515 visites totals). Per a més detalls podeu consultar aquest enllaç.

Però, com molts de vosaltres, el blog de la Revista de Llengua i Dret se’n va de vacances, per tornar el proper 13 de setembre. Gaudiu, doncs, del descans estival i, si en teniu oportunitat, rellegiu, o simplement llegiu, alguns dels apunts publicats.

Bones vacances!!!

Deixa un comentari