Presentació del blog de la Revista de Llengua i Dret

Amiga lectora i amic lector,

Em plau donar-vos la benvinguda al blog de la Revista de Llengua i Dret, que l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, editora de la Revista, posa en marxa bo i coincidint amb l’edició del núm. 60.

Si mirem enrere, la Revista compta amb una trajectòria de trenta anys ininterromputs, un període extens a través del qual no només no ha deixat de consolidar-se, sinó que ha aconseguit esdevenir una publicació de referència.

La posada en marxa, el desembre de 2012, de l’edició exclusivament digital, i en accés obert (open access), n’ha augmentat la difusió i ha permès incrementar la presència de la Revista als repositoris i a les bases de dades nacionals i internacionals. En aquesta mateixa línia de satisfer les exigències de modernització de les revistes científiques, treballem ara per donar-li valor afegit i complementar-la amb noves eines i nous formats, com, per exemple, l’epub que ja trobareu disponible en aquest número.

El blog és una mostra més d’aquest esforç i de la voluntat decidida de l’actual equip directiu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya d’apostar per les noves tecnologies. En aquest blog estarem presents a través d’apunts d’actualitat, petits articles d’opinió i notícies rellevants dels àmbits que tracta laRevista: el llenguatge administratiu i jurídic, el dret lingüístic i la política i la planificació lingüístiques.

Ens agradaria que fos una eina amb vida, que satisfaci l’agilitat que els temps actuals reclamen i que serveixi per estrènyer més el vincle existent entre la Revista i els lectors.

Antoni Milian i Massana

Director de la Revista de Llengua i Dret

Una resposta a “Presentació del blog de la Revista de Llengua i Dret

Deixa un comentari