El blog fa vacances!

Amb aquest apunt, el darrer abans de marxar de vacances, compartim amb vosaltres les dades d’aquest mig any de visites al nostre blog i els cinc apunts més llegits fins ara.

El nombre de visites durant aquest període ha estat de 8.062, un 15,69 % de les quals han estat de fora de l’Estat espanyol.

Els cinc apunts més llegits han estat els següents:

1 El debat sobre l’oficialitat lingüística: estat de la qüestió de Montserrat Sendra

2 El complex panorama lingüístic de Grècia darrere l’aparent uniformitat de Juan Martínez Terrones

3 A liña descendente que debemos erguer. Sobre o futuro do galego a partir da realidade actual de Nel Vidal Barral

4 Estudi sobre la presència de les llengües en les converses al carrer, Barcelona 2012 d’Albert Fabà i Anna Torrijos

5 Les llengües a Internet: cap a la diversitat lingüística de Sandra Rius

Us recordem, també, que acabem de publicar el núm. 63 de la Revista de Llengua i Dret, Journal of Language and Law, compost de nou estudis, una nota i les seccions Legislació, jurisprudència i documentació i Recensions. Hi podeu trobar articles com: Nivells d’alfabetització i pràctiques de cultura escrita a la Catalunya moderna urbana i rural. Aprendre i saber de llegir, escriure, comptar i altres arts de Ricard Expósito Amagat; La LOMCE o la construcció d’un dret educatiu inexistent: el de triar el castellà com a llengua vehicular de Joan Ridao Martín; Principis constitucionals sobre les llengües a França, de Eneritz Zabaleta i Els debats lingüístics sobre la integració dels immigrants a França: integració immigratòria o control immigratori? de Vicent Climent-Ferrando.

A mitjan setembre reprendrem la publicació setmanal dels apunts per encarar nous temes a debat sobre llengua i dret en un moment important per al país.

Bon estiu a tothom!

Deixa un comentari