El Blog se’n va de vacances!

Avui el Blog de la Revista de Llengua i Dret comença les vacances. Arribem a l’estiu tancant la meitat d’un 2021 amb l’esperança de deixar enrere la pandèmia, però amb la prudència de saber que els temes difícils requereixen temps i perseverança. Durant aquest període el Blog ha publicat 22 apunts, la majoria dels quals sobre qüestions que tampoc no es resolen fàcilment, però que només es poden encarar amb el coneixement i el debat.

El llenguatge i la terminologia del dret, les novetats en el règim jurídic de les llengües i les polítiques lingüístiques a Catalunya i en el nostre entorn, que són l’àmbit de la major part de les aportacions, han tingut cada dijous una cita amb vosaltres, a qui agraïm l’atenció perquè justifiqueu i recompenseu la feina i l’esforç dels col·laboradors. Durant aquest primer semestre, el Blog ha tingut 17.669 visites, de les quals aproximadament un 18,5 % són de l’estranger. També hem de dir que la riquesa de continguts del Blog mereix l’atenció d’estudiosos i experts, i n’és un bon exemple la ressenya que n’ha fet el Journal of Sociolinguistics (2021: 25).

Tornarem a obrir el 16 de setembre. Us desitgem que passeu un bon estiu i us convidem a rellegir, o simplement llegir, els apunts que us suscitin més interès. I sobretot us donem les gràcies, als lectors per llegir-nos i als col·laboradors per la feina diligent i de qualitat.

Bones vacances!!!

Deixa un comentari